Nieuwe pivot, nieuw uiterlijk

Woensdag 25 Mei 2011 at 2:00 pm

Jarenlang heb ik veel plezier gehad van mijn weblogsoftware Pivot. Mijn keuze voor dit CMS is vanwege de platte bestandenstructuur. Hier is geen databaseserver voor nodig. Ohja, het kan wel, maar het hoeft niet.

Kijk, Pivotx versie tweeNu hebben de makers van Pivot al een tijdje een nieuwe versie uit. Namelijk PivotX. Dat begon, zoals alle software, met versie 1.0. Ik had teveel moeite om de overstap te maken. Dus ik heb gewacht. Inmiddels is versie 2.2.6 uitgebracht. Dit brengt voor het uiterlijk een aantal grote veranderingen mee. Achter de schermen was ik al een tijdje aan t oefenen met deze versie. Het werkt nog niet helemaal zoals ik zou willen. Toch is dit weer een hele verbetering met Pivot. Dus ik ga deze versie maar vast gebruiken. Dan zal de rest van de verbeteringen vanzelf wel een keer volgen. 47 reacties on Nieuwe pivot, nieuw uiterlijk:

Marco

Marco - 19-08-’11 08:34

De layout is zeer fraai en strak, maar de header is naar mijn smaak een beetje te hoog.

Verder geweldigde site hoor!

herbert

herbert - 19-08-’11 10:50

Ja, ziet er veel beter uit dan de vorige. En de vele mooie foto’s komen nu nog beter naar voren…

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.

Leave a comment

required

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.