600 artikelen

Dinsdag 30 Augustus 2011 at 11:23 pm

De animo om stukjes te publiceren lijkt wel afgenomen. Ik lees zelf ook minder en minder weblogs. Toch zie je nu andere manieren komen om mensen te volgen. Websites als Facebook, Twitter of Linkedin zijn populair. Techniek voor de massa. Minder creativiteit en meer kwantiteit.

Dat kan ik ook, denk ik. Meer kwantiteit in foto's dan. Want een plaatje zegt toch meer dan 1000 woorden? Dat scheelt mij weer een hoop werk. Vooral omdat ik bijna overal een camera mee naar toe heb. Sterker nog, iedere telefoon is tegenwoordig een camera.

600 artikelen heb ik al geschreven. Zolang de weblogsoftware van pivotx mij blijft helpen zal ik wel blijven schrijven. Alleen neemt de frequentie iets af. Ook zal ik veel achteraf plaatsen. Want niemand heeft meer tijd, iedereen is druk met vanalles. Ik dus ook, minder tijd om mijn weblog bij te houden. Ook minder behoefte. Andere hobby's dan vroeger. Niet voor te stellen dat ik op de laatste zaterdag van de maand een stukje zit te schrijven! Maar dan dus ook meer tijd om foto's te maken, te lezen en tv-series bij te houden. Op naar 700 artikelen of 8 jaar bestaan, wat t eerst komt.

Geen reacties

Barbecuevisjes

Zaterdag 20 Augustus 2011 at 9:20 pm

Lekker barbecueweer, goede steaks in de aanbieding. Ook een paar spiesjes uit de vriezer en een visje van de markt. Zo heb je snel een perfecte barbecuemaaltijd in huis. Nog rest ons de foto's nog.

Visfilet met groenten en kruiden
Spiesjes gemarineerd met ketjap
Verse vis op de barbecue
Zelfgemaakte kruidenboter
Visje lijkt al gaar
Kijk eens wat mooi ie is geworden.
Vis met tandjes!
Stukje groenten in de vorm van gepofte aardappel
Houthakkerssteak
En een gezellig vuurtje stoken
Mooi die vlammen
Gloeit ook goed


Weer een lekkere barbecuedag. En dat waren er nog niet veel dit jaar.

Geen reacties