Jarig

Zondag 27 Juni 2010 at 12:40 pm

Alles wat ik nog heb aan mijn verjaardagsfeestje zijn herinneringen en een lege koelkast.

Ik begon met een volle koelkast: Volle koelkast

Helaas is een paar dagen eerder, na de zomerbarbecue, iemand ingelopen en heeft mijn mooie camera meegepakt. Gestolen! Uit mijn huis! Ik was een tijdje heel ontdaan. Auto een kusje. En nu vreemde tengels aan mijn fototoestel. Diepe zucht, hoe is dit positief om te zetten...
Ja! Gelukkig. Dit geeft mij de mogelijkheid om iets eerder een nieuwe uit te kiezen. Wordt vervolgd. Eerst eens met de verzekering bellen.

Verder was het een hele gezellige verjaardag met familie en vrienden. Ik heb mijn fototoestel niet eens gemist. Ik had geen tijd om foto's te maken. Er moest worden gekletst. Eten moest ritueel worden geroosterd. En iemand om de tuin geleid omdat ie een paar dagen later werd geridderd.

Ik hield zelfs iets over in mijn koelkast. Te groot ingekocht, vermoed ik.  Dit gaf de mogelijkheid om de restjes uit de niet meer zo volle koelkast de dag er op te gebruiken met nog dichterbij gerelateerde familie en zo toch een hele lege koelkast over te houden. Twee dagen barbecueën. Twee dagen achter elkaar! Dit was een echt verjaardagsweekendfeest.

Geen reacties

Zomerbarbecue

Zaterdag 05 Juni 2010 at 11:26 am

Heerlijk weer. Zomer. Dus... barbecue! Nu alleen een paar foto's.

Gepofte aardappel in voorbereiding 
Brood... Net een schilderij, een middeleeuwse meester.
Meer vlees en nog steeds gepofte aardappel in voorbereiding
Gepofte aardappel geproefd
Artistiek verantwoorde pioenroos
Gezellig vuurtje 
Tijd voor een lichie 
Het was gezellig, lekker, en natuurlijk geëindigd met een fijne film.

Geen reacties