Roosbeef

Zaterdag 31 Januari 2009 at 12:20 pm

"Ze willen wel je hond aaien maar niet met je praten" is de titel van het eerste album van Roosbeef. Leuke tekst, herkenbaar en grappige teksten schrijft Roos Rebergen.
Op 3fm heeft Rob Stenders regelmatig het nummer Onder invloed laten horen. Je raakt heel snel onder de invloed van Roosbeef. Er is geen tussenweg. Je vindt het heerlijk of verafschuwt het.

Roosbeef kocht ik tijdens een omweg naar mijn favoriete restaurant bij mijn favoriete muziekwinkel samen met een stapeltje andere fijne muziekjes. Zoals de twee albums van Marike Jager die heerlijke zwoele luistermuziek maakt. In deze koude tijden heerlijk om met een zonnetje op je voorruit naar (of van) je werk te rijden. Heerlijk ontspannen stap je dan door je voordeur.

Voor een beetje meer energie zorgen The ting tings. Lekker meeschreeuwen op That's not my name. Ik heb wel gemerkt dat al die energie op een lege weg én in de file voor grote problemen zorgt door de 'zware' invloed op mijn rechtervoet.

Eén reactie

Grappige film

Zaterdag 10 Januari 2009 at 10:35 pm

Dustin is niet zo een goede versierder en wordt gedumpt door zijn vriendin. Dan vraagt ie zijn beste vriend Tank om met haar uit te gaan en zich als geweldige eikel te gedragen. Dat is de specialiteit van Tank, die daarmee de dames direct terugjaagt naar hun ex.


Dat is de basis voor de film My best friend's girl. Een aardige komedie die een voor Nederland bekend thema op zijn Hollywoods uitvergroot waardoor het af en toe een beetje flauw wordt. Ik moest namelijk direct aan Hufters en Hofdames denken, waarbij ook het thema is dat de Hufter het meisje krijgt. Uiteindelijk blijkt het verhaal van oorsprong Filipijns te zijn.

Zie ook moviemeter voor verhaal en een voorproefje op pagina van de film. Toch is het een hele fijne film, vooral ook door de fijne muziekjes bij de film. Denk alleen al aan de titelsong door The Cars, My best friends girlfriend.

Eén reactie

Gelukkig nieuwjaar

Donderdag 01 Januari 2009 at 4:44 pm

Iedereen een gezond, gezellig, gezamelijk, goed, geweldig, mooi, onstuimig, smakelijk en muzikaal 2009 toegewenst.

Gelukkig 2009!
Proost!

Wens wat je wil en wat je denkt aan te kunnen.

Eén reactie