Bliksem (2)

Zaterdag 23 Augustus 2008 at 01:32 am

De natuur houdt ook van vuurwerk. Net als ik bij het maken van foto's. Ik snap nu iets beter hoe het moet. Kijk maar.

Wauww
Wauww
Wauww
Wauww
Wauww
Wauww
Wauww
Wauww
Wauww

Mooi hè?

Twee reacties

Vuurwerkfestival Scheveningen 2008

Zaterdag 16 Augustus 2008 at 11:26 pm

Het vuurwerkfestival in Scheveningen was op vrijdag heel druk bezocht. Bij het aanrijden op de Van Alkemadelaan reden wij ons al vast in een lange rij. Snel overgestoken naar de Nieuwe Parklaan maar bij het circustheater was de parkeergarage dicht. Toen terug naar de parkeergarage van de Zwolsestraat. De ruim 2000 parkeerplaatsen waren al bezet. Dus hebben we de eerste ronde in de Zwolsestraat over de appartementen heen zien komen.

Bijna een uur later rijden we eindelijk de Strandweg op. Met als doel even naar de zee kijken en weer door naar huis. Om kwart voor elf komen vlak voor ons in de rij twee parkeerplaatsen vrij. Een links (in tegengestelde richting) en een rechts aan de strandkant. Ik kies eerst voor links maar later toch voor rechts. De rij achter mij heeft zich vast flink geërgerd. Ik sta vóór de auto die vertrekt, zet mijn knipperlicht aan om in het vak te komen. Iedereen moest om ons heen.
Heel beheerst draai ik mijn auto achteruit het vak in. In één keer sta ik goed geparkeerd. Het is 9 voor elf. Het vuurwerk gaat zo beginnen. Ik pak mijn fotospullen en ga vast lopen. Maar daar waar ik naar toe wil is toch erg ver lopen. Ik wacht even tot Peter bij de parkeerautomaat heeft gekeken. We besluiten bij een uitstekende punt van de boulevard te blijven staan, met een prachtig uitzicht op de vuurwerkboot. Hier kon ik mooi foto's maken.
Dit zijn misschien niet de mooiste foto's uit de reeks. Want het is moeilijk kiezen uit 202 foto's. In het fotoalbum zijn er 175 overgebleven. Allemaal erg mooi. Ik hoop dat je deze paar foto's ook al mooi vond.

Geen reacties

Wandeling (8)

Donderdag 14 Augustus 2008 at 12:51 am

Vast op de dinsdagavond, als het ons lukt, gaan wij een stukkie wandelen. Vaste lezers (her)kennen mijn wandelingen wel. Tijdens deze wandeling maar weer eens een paar foto's gemaakt. Een selectie van negen kun je hier zien.

Bocht van de randstadrail
Mooi wolkje, nog velen zouden volgen
Ganzen vliegen nog een rondje voor t slapengaan
Fijn uitzicht
Wie schildert die lucht in die mooie kleuren
Geelzuchtige zonsondergang
Wat een lief klein wolkje
Ik ondersteun je wel
Om uren naar te staren
Ik had verder niet veel te beschrijven. De onderschriften zeggen voldoende, dacht ik zo.

Geen reacties

Voorpret om kado

Zaterdag 09 Augustus 2008 at 8:51 pm

Ik ga naar een verjaardag en neem dit kado mee. kadowens van de jarige
De jarige wil sparen voor een goede boormachine. Ik bedacht alvast t snoer te leveren. :-)

Geen reacties