Grote trossen

Donderdag 31 Juli 2008 at 12:22 am Wauwww. Blijkbaar is het gunstig om vroeg, vroeger dan ik dacht, de druif te knippen.
Grote druiventrossen
Helaas is het niet mijn druif die ik zo vroeg heb geknipt. Gelijk in mijn agenda zetten: "De druif ontdoe je al van overbodige takken begin mei". Geen reacties

Lamyai

Woensdag 23 Juli 2008 at 5:59 pm

Zij hebben veel fruit. Ik roep ook eens wat en krijg een paar dagen later een kadootje.

De zak met vruchtjesLet speciaal op die witte draden. Je kan niet meeruiken maar dan maar meekijken.
De doos met Thais opschriftDe doos was al erg doorgelekt. De dame van de TNT post had het pakket al willen terugsturen! :-(
Poststempel uit ThailandHet poststempel uit Thailand. Zie je dat, de datum staat op 14.07.2008. Zie ook het logje.
Datum van de mislukte aanbiedingEn hier de sticker van de datum waarop het pakje is aangeboden.

Trouwens schandalig dat je pas een dag later je pakje mag ophalen. Het is smiddags aangeboden en dan kun je het pas na 4 uur of de volgende dag ophalen. Dus ik gewacht tot de volgende dag. Zegt die muts aan de balie dat het pakje er niet ligt. Ik bellen met TNT, kijk op de website, druk alle informatie af en teruggereden naar de balie.

Ze hebben daar een half uur gezocht. Uiteindelijk vonden ze iets... Mijnheer wij wilden dit al terugsturen omdat het beschadigd was... Stelletje amateurs, had t dan gewoon op tijd aangeleverd.

Toch is het erg leuk een kado op te halen, zo'n maand na je verjaardag. En ik heb met het eerste plaatje ook mijn 8000ste foto gemaakt!

Geen reacties

Lekker eten (6)

Woensdag 02 Juli 2008 at 11:39 pm

Ik ben al dagen achtereen uit eten. Vandaag had ik dan ook een camera meegebracht. Storm, onweer en regen waren voorspeld maar wij zagen daar niets van. Een spatje hier en een druppel daar maar verder droog over naar het restaurant voor ons seniorendiner. Alle leden uit ons groepje hebben 'senior' in hun functienaam. Dat schept een band en die onderhoudt je tijdens een diner.

Het diner was dit keer in Phonsawan. Ik zal niet te veel vertellen kijk maar plaatjes.

Pla laad prik
Kai kratiam prik thai
Pla muk chu chi
Pla sam rod
Moo priew waan
Keng kiew waan nua
ijs
ijs
ijs
ijs en smeulende banaan

Phonsawan betekent "geschenk/wens uit de hemel". Zo is het eten ook. Heerlijk, veel meer vertel ik niet. Zoek dat zelf uit, of liever niet. Het is toch al zo druk bezocht. Ik wil niet te lang wachten voor men weer plaats heeft.

Twee reacties