Plakkers met pensioen

Maandag 29 Januari 2007 at 10:18 pm

Grappig onderwerp, Loesje plakkers gaan met pensioen. Heel Amsterdam zonder posters. Belangrijk nieuws én het eerste onderwerp van de wereld draait door.

Einde geld, maand over Regelmatig volg ik DWD, vlak voor, tijdens of vlak na het eten. Een mooi begin van de avond. Leuke onderwerpen, grappige filmpjes en actuele zaken met inhoud vlot gepresenteerd. Zo ook vandaag, het eerste onderwerp, dat in Amsterdam zo´n beetje alle plakkers van met pensioen gaan. U weet wel, die van... geld en maand op de poster.

De wereld draait door begint, ik hoor een stem en ik denk nog "die ken ik". Even later weer in beeld, hee een nichtje. Ze zit aan tafel bij om uit te leggen dat zij in Amsterdam met pensioen gaan. Dat plakken wel nodig blijft en dat ze hulp zoeken. wildplakken kan Ik heb bij Loesje even de plakzaken doorgekeken. Ik zou zeggen: doen! Uiteindelijk moet iedereen eens met pensioen en Nederland heeft recht op een mening.

Eén reactie

Keuzes

Vrijdag 26 Januari 2007 at 01:24 am

Een nieuw jaar geeft de mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken. Een nieuwe keuze voor een netwerkprovider nu de zijn monopolie aan vergroot. Of de keuze voor een nieuwe hostingprovider voor dit , vanwege de van de huidge provider. Of de keuze welke 's aan de muur te hangen. Gelukkig is de muur nu vol, met deze laatste foto. Rood miste ik nog aan mijn muur

Ook in de beperkte tijd dat je je kan ontspannen met een moet je kiezen. Welke serie kies je wel of niet om te bekijken. Ik heb een aantal nieuwe series gekozen. Zoals . Alweer een nieuwe spinoff van , net als .

Psych, fake psychic, real detectivesEen andere, hele leuke serie is . Hilarisch hoe de hoofdpersoon zich in bochten wringt om zijn echte gave, feiten ontdekken, probeert te verbergen.

Dirt, met Courteney CoxOf deze.... Hou je van soaps? Celebrity's? En van een goede detective, met een vleug humor? Dan is erg leuk. Ben benieuwd wanneer en wie deze serie aankoopt. Natuurlijk voor mij ook erg leuk door de fotograaf met een mooie .

Druk druk druk... nauwelijks tijd om nog een logje te schrijven.

Geen reacties

Nieuwe versie

Zondag 14 Januari 2007 at 03:18 am

Ik heb een nieuwe versie gemaakt van het weblog. Op de achtergrond hebben de makers van veel veranderd. Ik heb getest (thuis) of de nieuwe versie voldoende goed was. En ja, heerlijke nieuwe mogelijkheden. Nog niet alles werkte goed, dat heb ik dus aangepast.

Gelijk heb ik nieuwe behangetjes gemaakt. Dit heet een Thema en die kun je kiezen. Kies een kleurtje zoals avondrood of de zoetermeerse plas en je krijgt een heel ander behang. Je kunt ook weer terug naar de standaard. Ik zal proberen uit mijn fotocollectie regelmatig een mooi nieuwe bovenfoto en bijpassend behang te maken.

Ervaar je problemen met de nieuwe indeling of mankeert iets aan het behang, maak dan een gedachtekronkel aan. Je kan tegenwoordig zelfs reacties geven op elkaars gedachtenkronkels. Je kunt middels een linkje ook kijken of er nieuwe reacties komen, de zogenaamde trackback. Allemaal leuke nieuwe speeltjes om uit te proberen.

Veel leesplezier.

Eén reactie

Ook een stukje?

Zondag 07 Januari 2007 at 2:59 pm

Liefhebbers van mogen een stukje komen proeven. Wel snel zijn, want op=op.

De voorbereidingen voordat het blik gevuld is met deeg zijn te lastig om iedere keer te . Je blijft handen wassen. Dus stap 1, vul een blik met deeg.

Achter het blik staan de appeltjes en rozijnen al te wachten om de taartvorm mee te vullen.
Je roept spring! En alle appeltjes en rozijnen gaan netjes in de taartvorm liggen.

Zodat de appeltjes niet kunnen weglopen uit de warme oven, heb ik ze maar achter een hekwerkje geplaatst.

Een uurtje in de oven en alles is lekker bruin geworden. Het ruikt lekker!

Drie reacties

Herbert & Ead naar huis

Zondag 07 Januari 2007 at 2:36 pm

Ik heb Herbert en Ead uitgezwaaid op weg naar huis

Vliegtuigmaatschappij

Veel plezier en succes met het bouwen van je huis.

Eén reactie

Gelukkig nieuwjaar

Dinsdag 02 Januari 2007 at 5:55 pm

Dit nieuwe jaar mocht ik feestvieren met . Heel gezellig bijkletsen, luisterend naar de top2000. Aan de oliebollen, toast met diverse beleggingen, glaasjes of flesjes vocht al dan niet met alcohol.
Om twaalf uur tellen we af, gestuurd door de radio. Kan dat niet ieder weekend? Gezellig samenzijn, champagne gaat om 0.00 uur open...
Dan naar buiten, vuurwerk kijken. Niet dat iemand van ons ook maar vuurwerk had gekocht. Toch is het leuk om op straat te staan. Een paar 's maken, wegduiken voor regendruppels, buren (niet dat ik buren heb mogen toewensen) of losgeslagen vuurwerk.
Ik wens iedereen het allerbeste toe, voor de gezondheid, voor de feestelijkheid en dat alles uitkomt wat je dit jaar, in alle redelijkheid, zou willen.

Geen reacties