Meet Me Maart

Woensdag 29 Maart 2006 at 12:13 am

Meet Me in maart was groen!Een mooie kleur, mooie prijs en mooi gecamoufleerd.

Eén reactie

Supercliché zondagmiddagfilm

Zondag 19 Maart 2006 at 5:18 pm

Eens in de zoveel tijd is er een filmmaker die alle andere films aan elkaar knoopt. Dit keer op het gebied van de romantische komedie: Date movie. Het concept is leuk en de film is redelijk geslaagd. Voornamelijk door alle muziek die in de film gebruikt wordt. Het begin van de film is ijzersterk, muzikaal en verhaal komen goed samen.
Later wordt het verhaal minder, maar dat kan ook omdat ik de films die geparodieerd worden al minder leuk vind. In de zoektocht naar het einde komen nog een paar leuke stukjes, maar het niveau van het begin wordt niet meer gehaald.

Veel, heeel veel, wordt goed gemaakt door de sterrol van Alyson Hannigan. Bekend van o.a. Buffy, Angel en nu How I met your mother. Dus toch maar kijken. En luisteren, vanwege de goede muziekkeuze.

Geen reacties

Racoon

Vrijdag 17 Maart 2006 at 10:52 pm

Racoon won op 15 maart 2006 de Edisonprijs, staat bij nu en bij fok. Even eerder won Racoon van 3FM de schaal van Rigter. Ook kreeg Racoon op 12 maart 2006 twee 3FM awards uitgereikt; voor beste artiest Pop en voor beste Single: "Love you more". Vorig jaar, op 4 november 2005, zag ik ze nog live optreden. Toen wilde ik al hun cd's kopen. Ik had alleen hun allereerste single, "Feel like flying", die ik veelvuldig op feestjes heb opgezet.

Vandaag deed ik boodschappen. Inmiddels heb ik alle albums die Racoon tot nu toe uitbracht: "Til monkeys fly", "Her we go, stereo" en "Another day". Samen voor maar 25 euro. Niet dat ik dit niet eerder wilde kopen, maar ik neem eigenlijk altijd te weinig contact geld mee om een album tijdens een concert te kunnen kopen. Gelukkig heb ik mijn collectie weer netjes aangevuld.

Eén reactie

Verslaafd (7)

Zondag 05 Maart 2006 at 4:38 pm

Dit weekend was het er weer tijd voor. Herbert is weer terug van zijn overwintering. Dus we hebben een flinke voorraad Charmed gekeken. Ik had al een flink aantal episodes van seizoen 8 gespaard. CharmedHet vorige seizoen eindigde dat ze op magische wijze verdwenen. Hoe nu verder? Gelukkig, ze zijn er allemaal weer.
CharmedEr wordt zelfs een nieuw karakter geintroduceerd. Gespeeld door Kaley Cuoco. Haar kun je kennen van de show 8 simple rules. De show over de familie Hennessy. Ook de laatste show van Paul Ritter.
CharmedWe begonnen redelijk vroeg met kijken. Charmed blijft genoeg boeien om alles achter elkaar te zien.
CharmedMet de komst van Billie, wordt een nieuwe verhaallijn toegevoegd die de serie spannend houdt. Je vraagt je nu af wat Billie nu weer uithaalt.
CharmedJe weet dat het niet een realistisch verhaal kan zijn. Maar de problemen die de dames tegenkomen zijn reel genoeg. Allen verpakt in het Charmedconcept. Dus magisch worden de problemen aangepakt.
CharmedOok leuk om te zien hoe Billie steeds meer krachten in zichzelf ontdekt. Dat zorgt ook voor humoristische momenten.
CharmedHoewel Billie dan wel weer af en toe gered moet worden door Phoebe, Piper en Paige.
CharmedCharmed zou niet kunnen bestaan zonder computertruukjes om de beelden aan te passen. Zonder de effecten van vuurballen, bliksems en ontploffingen is het lang zo leuk niet. Zoals hier Imps.
CharmedGelukkig zijn er de zusters die ook iets kunnen.
CharmedBillie kan het nog niet allemaal alleen. De impmaster doet ze zelf, zijn meester is aan de zusters.
CharmedMet als reactie "Koel, dat wil ik ook kunnen".
CharmedZo komen Herbert en ik de avond wel door. Daarmee ook de seizoenen in het jaar. Halloween levert een bijzonder verhaal.
CharmedMet enge dromen om te overwinnen. Waarin de levenswijsheden die the charmed ones al eens geleerd hebben, nu aan Billie worden doorgegeven.
CharmedDaar horen uiteraard ook snoepjes bij. Gelukkig dat de makers van de serie zich dat goed realiseren ;-)
CharmedDan een rode draad aflevering waarin familieleden terugkomen.
CharmedIedereen even aan zijn eigen problemen werkt.
CharmedMet hele leuke effecten. Gelukkig komt alles weer goed.
CharmedAcht afleveringen achter elkaar kijken lijkt veel. Maar bij de eerste beelden wil je gewoon gelijk weten hoe het afloopt
CharmedUiteraard goed. Piper, Paige en Phoebe redden Billie.
CharmedDat gebeurt met steeds grotere risico's voor de gezondheid. Waar moet de rode draad naar toe?
CharmedDe dames stellen zelfs hun leven weer in de waagschaal.
CharmedTotdat het grote plan opduikt in het verhaal. Nu wordt duidelijk dat we een hele spannende richting op moeten.
CharmedDe verhaallijn van een van de karakters wordt zelfs bevroren.
CharmedMet een heel triest moment in de serie besloten we nu toch maar te stoppen.
Tien afleveringen is best veel. Het was ook best vroeg. Op naar de volgende tien afleveringen!

Eén reactie

Onno Innemee

Donderdag 02 Maart 2006 at 11:53 pm

Woensdag 1 maart 2006 kwam Onno Innemee een try-out geven in de boerderij. 'Obstinaat' heet de nieuwste show. Op zijn website blijkt al een hele beschrijving te staan, maar zoals gewoonlijk wist ik alleen wie er kwam.
Dat bleek maar goed ook. De beschrijving van de show vind ik (nog) niet passen bij wat Onno neerzet. Het is echter wel heel leuk wat ie doet. Hij viert feest, 15 jaar cabaret, en ziet de aanwezigen als genodigden. Wees bij deze cabaretier NIET bang om voor aan te zitten. Écht, u zult er van genieten, dat deed ik ook ;-) (zie foto, gemaakt door haar). Onno heeft het dus over feestelijke gelegenheden. Nou jaaa, niet altijd feestelijk, maar wel die bijeenkomsten die met 'iedereen' 'gevierd' worden. Dat doet ie naar mijn idee erg knap. Ik vind Onno een prachtige mimiek in zijn gezicht hebben. Vooral zijn trieste types komen goed over. Als hij een droevig verhaal vertelt weet je niet wat je moet doen, meehuilen met zijn droevige ogen of je bescheuren om de absurdistische beschrijvingen.
Vooral het laatste stukje en de eindmedley, práchtig. Dat blijft nog wel even hangen.

Dit was een try-out en er kon iets fout gaan. Dat weet je bij een try-out. Nou, er ging (bijna) niets fout. Okee, de opkomst moest overnieuw (van het publiek) maar dat maakte het alleen maar mooier en niet omdat het een try-out was. Ik ben blij dat cabaretiers (vorige maand de Vliegende panters, nu Onno) durven zeggen dat het een try-out is. Laat maar zien! Soms wordt de show er gewoon extra leuk door.

Onno gefeliciteerd! Volgende keer krijg je er eentje van mij.

Eén reactie