Grappig, scrabble

Donderdag 29 September 2005 at 5:39 pm

Ha, hoe je verzin je t?
Op kwam ik dit grappige linkje tegen. Hoe haal je de meeste punten met scrabble?


My Scrabble© Score is: 40.
What is your score? Get it here.

Maar...

Geen reacties

Geen zin

Dinsdag 27 September 2005 at 11:13 pm

Geen zin om te loggen. Drie weken terug was het nog zo lekker weer dat de barbecue aan kon. Nu is het alweer vroeg donker. Voor 8 uur al! Gelukkig verschuift de klok straks een uurtje.

Eigenlijk is het niet echt dat ik geen logzin heb. Ik heb het gewoon druk! Net weer een verse meet me achter de rug. En ondertussen druk bezig met bepalen welke nieuwe series van het amerikaanse televisieseizoen de moeite waard zijn. Daar vul je je avonden wel mee!

In Azureus filters inbouwen. Vervolgens een nieuwe speler kiezen. neem ik Media Player Classic of de VideoLan Client. Allebei spelen ze heel fijn af, zonder extra codecs en het is open source. Dus je kan een bijdrage leveren als je wil, bijvoorbeeld iets programmeren of testen.

De playlist van series is in een .m3u bestand. Voor beide spelers. Die kun je dus met een gewone tekstbewerker aanpassen.
Ondertussen kijk ik ook wel iets. De voorraad afleveringen schommelt nu rond de 222. Ik kijk er, maar er komen ook steeds nieuwe bij.

Ik heb geloof ik nu iets van 38 series staan. 4400, 55 Degrees North, 8 Simple Rules, Alias, American dad, Battlestar galactica, Bones, Charmed ,Coupling, Desparate housewives, DoctorWho, House, How I met your mother, Jake in progress, Jeremiah, Joan of Arcadia, Joey, Just Legal, Kitchen Confidential, Kojak, Las vegas, Living with Fran, Lost, Love inc, Medium, Monk, Nip Tuck, Numb3rs, Odessey 5, Prison break, Regenesis, Rome, SmallVille, Spooks, Stargate (SG/1 en Atlantis), Surface, Veronica Mars.

Sommigen zijn al oud, maar blijven leuk genoeg om even te bewaren. Anderen zijn zo nieuw dat ik nog niet eens weet of het wel een leuke serie is. De aankondiging is dan al leuk genoeg.
Zo, genoeg getypt. Er moet gekeken worden! Anders hou ik het nooit bij.

Eén reactie

De bende van 4

Zondag 04 September 2005 at 11:25 pm

3 dagen vet . Je begint op woensdag aan een en eindigt in een marathon. Vrijdag waren er nog een paar spiezen over van woensdag. Dus besloten we met zijn vieren te barbecueen. Speeder
Hrbrt
Freakje
Ik
Vrijdag ging het om de laatste resten ingeslagen barbecuefeesteten. Daarna gezellig keuvelen en af en toe wat huisdieren buitenzetten.
Denk niet dat t allebei dezelfde zijn, want dat zal de eerste heeel hard hebben moeten teruglopen.
Ik denk aan broertje of zusje.
Voor de zaterdag heb ik nieuwe inkopen gedaan. Er werd speciaal gevraagd om wijngaardslakken. Nou heb ik die ook in de tuin, waarvan later bewijs. Maar dat was niet goed genoeg. Dus heb ik ze in een schaaltje gekocht.Vervolgens in de oven opgewarmd en uitgedeeld. Nu kijkt ze nog blij. Kijk maar bij haarzelf wat ze er van vind. ;-)
Eten moet niet terugstarenVerder had ik lekkere verse vis op de markt gekocht. Poon en zalmforel. De poon smaakte ons prima. Hrbrt de helft en wij de rest.
Zo ziet het er beter uitDe zalmforel deed er iets langer over. Zijn velletje bleef aan t aluminiumfolie plakken wat achteraf wel gunstig was voor het schoonmaken. Botertje zacht op je tong zo'n zalmforel. Volgende keer weer zo'n vis.

Na het begint het avondprogramma. Traditioneel wordt er van alles opgestookt. Als het maar los zit en klein te maken is.De smidseDit levert schitterende 's op. Verder is het lekker warm en erg gezellig.
Zie je
de figuurtjes
in de
vlammen?
Slak uitgerooktHier, kijk eens, zo'n ding lag net op mijn bord. Toch is dit iets te dicht bij huis.
De tuin wordt weer van onkruid ontdaan. De buurt uitgerookt, voornamelijk mijn eigen huis, dat wel. Onder het genot van fijne muziekjes en drankjes.
Fijn vuurtjeKijk eens wat een fijn tje om naar te kijken. Als ze BOE zegt, dan had je vast geschrokken.
Het was een heerlijk weekendje barbecueen. Heerlijk gegeten, heerlijke muziekjes, heerlijk gezelschap. De warme zon mag nog een weekendje langskomen!

Eén reactie

Nieuwe fiets

Donderdag 01 September 2005 at 11:32 pm

Lekker fietsen hè?Iemand heeft een nieuwe fiets. Ik zeg lekker niet wie. Gelukkig had ik een camera om er foto's van te maken. Zoek de fiets en vind 'm bij de eigenaar ;-)

Geen reacties

Heerlijk weer

Donderdag 01 September 2005 at 11:16 pm

Een paar dagen later nog maar dan vorige keer over het weer is het ineens heerlijk weer. Zo lekker dat ik al in het weekend besloten heb op woensdag te gaan barbecueen.
Bramen plukken Al die regen en vervolgens die 27 graden warmte met de zon levert prachtige bramen op. Deze keer plukte ik, samen met Herbert, 1300 gram bramen! Binnenkort de eerste bramen maar eens tot sap verwerken en griesmeelpudding maken. Kan ik ook gelijk op zoek naar leuke puddingvormen.
Barbecue aanstekenVervolgens de barbecue aangestoken. Een gevulde kachelpijp, aanmaakblokjes er onder en even lekker uitroken.
Weer heerlijk gegeten.

Twee reacties