Auto kopen?

Zaterdag 30 Juli 2005 at 12:00 pm

Ik heb een hele mooie Opel Vectra in de aanbieding.

Auto te koop
Ik weet niet goed hoe ik 'm verder moet aanprijzen. Dus kijk even bij de advertentie. Dan zie je dat het een twee liter automaat is. Bijzondere kenmerken zijn dat ie een radio heeft die in het Opeldashboard te zien is. Daarbij een losse cd-wisselaar voor 4 cd's.

Ook heeft deze auto cruise control. Dat, in combinatie met de automaat, maakt het wel zeer fijn rijden met deze vectra.

Geen reacties

Tafelkleed (laten) borduren

Zaterdag 30 Juli 2005 at 11:52 am

Je koopt een prachtige lange houten tafel. Daar zoek je dan een voor. Je kijkt je moeder lief aan en zoekt 2 jaar naar een patroon.
Dan is dit het resultaat al na 2 weken! Mooi hè?
geborduurd tafelkleedIk geloof iets van 8000 steken zoals we hebben uitgerekend. Die is dus over 100 dagen klaar, hoop ik ;-)

Hoewel andere borduurprojecten een meerjarenplanning hebben...

Drie reacties

Barbecue met vrienden

Maandag 18 Juli 2005 at 11:44 pm

Soms is een weekend zo gezellig dat je ook op zondag wil vieren. Dus gezellig met de volgende een hapje gegeten.
Freakje We begonnen laat. Sommige mensen werken ook op zondag. Dus hebben we gezellig gewacht. Dat werd erg gewaardeerd.
Speeder Daarmee was het al minder warm in mijn tuin en aangenaam vertoeven. Het was heerlijk gezellig en vrolijk
Hrbrt Ook hebben we fijne 's gemaakt. Deze is voor de show. Kan Ead zien hoe gezellig het hier is.
Gezellig nagloeien Na het was het gezellig nagloeien. Oud hout was er niet. Een oud rotje zorgde nog voor wat flitsen. Kaarsvet doet het ook erg goed op as.
Het was allemaal erg lekker en erg gezellig. Zo kan ik iedere dag wel doorbrengen.

Eén reactie

200! Yeahhhh!!!

Zondag 17 Juli 2005 at 01:29 am

Wow. Ik ben gewoon zo maar aan mijn tweehonderdste artikeltje bezig. tweeehonderd!
Maar ja, wat is er nu met 200. Niet veel als je op google zoekt. Ik vond er niets leuks, dus heb ik zelf maar mijn mooie 200 Belgische frankjes ingescand. Daar doe ik altijd al heel rijk mee. Pats, 200 flappen op tafel. Dus nu voor het tweehonderste artikel ook maar even gebruiken.

Feestelijk met geld smijten.

Oh ja, dat hebben we ook even bij deze grote mijnheer gedaan. Hij vierde zijn verjaardag. Nog niet de 200e maar het was wel errug gezellig. Nu al zin in het volgende verjaardagsfeest. Eén reactie

Barbecue met de familie

Zondag 10 Juli 2005 at 11:59 pm

Het is heerlijk weer en tijd voor een . Dat begint met het aansteken van de barbecue. Traditioneel deden we dat met houtskool en aanmaakblokjes. Wigwammetjes bouwen om de aanmaakblokjes, met de tè korte lucifers nog proberen in het wigwammetje te komen om zo'n blokje aan te krijgen.
barbecue aanstekenTegenwoordig hebben ze daar een mooie kachelpijp voor. Van hetzelfde merk van die van de kogelknoeiers. Je gooit bovenin de briketten en op het kleine rooster leg je de aanmaakblokjes. 2 voor twintig minuten, 4 voor tien minuten. Lekker snel beginnen.
beginnen met visWe beginnen met garnalen. Heerlijk een paar stokken vol. Daarna nog een visspies met taliapia-filet, kabeljauw, zalm, zwaardvis en tonijn.
Toch weer eens wat anders en erg lekker.

moeilijk tellenBarbecueen duurt voor kinderen erg lang. Die gaan zich tussendoor toch een beetje vervelen. Dus, wat te doen? De opdracht: "Ogen dicht en tel maar tot honderd!" Dat ging goed, tot tussendoor hij er 30 oversloeg, opa er terugtellen naar 100 van maakte, maar we uiteindelijk toch bij 100 uitkwamen ;-)

de schrik voor internetVoor de ander was het ook erg lang. Zie dan maar iemand leuk op de te zetten. Soms lukt dat minder goed en kies je voor een leuk moment. Hoe reageer jij als je hoort dat je geportretteert bent om op internet geplaatst te worden?

Een traditionele familiebarbecue eindigt met het opbranden van het overtollige en oude tuinhout. Een leuk tijdverdrijf voor de kinderen bij het aangeven en breken van de takken. Voor oma's vanwege het tje stoken en voor de rest is het gewoon genieten.
Voor jullie ook maar even een paar foto's gemaakt om mee te genieten.
vuurtje.

Twee reacties

Borrel

Zondag 03 Juli 2005 at 11:29 pm

Heerlijk weer, hard gewerkt, hoop opgeruimd. Tijd voor een stukje ontspanning.
Herbert neemt foto Gezellig met Hrbrt, die een tje maakt voor zijn vriendinnetje. We hadden toen al een bordje lekkers op. Ook die glazen die erbij hoorden waren al erg leeg.
bordje lekkersToch maar even de lekkere hapjes en de nog lekkerdere whisky op een plaatje gezet. Let dus niet op het merkje op 't whiskyglas.
Hrbrt geniet Goed proeven! Het genieten glundert het gezicht af. Dat zie je wel. Dus als je nog eens Aberlour Double Cask tegenkomt, koop maar gewoon en ga ook genieten.
Volgens Hrbrt is t okéWant ik vond de smaak gister bij Live8 al oke. Herbert vindt hem ook oké. Heerlijk dat genieten in de zon met een hapje.

Eén reactie

Live 8

Zondag 03 Juli 2005 at 12:03 pm

Uiteraard heeft iedereen gister aan de radio of televisie gekluisterd gezeten. Live 8 Live Om al je favoriete artiesten te bekijken.
Uiteraard heb ik ook gekeken. In de eerste plaats voor de artiesten. Geweldige artiesten gezien maar allemaal zooo kort. Natuurlijk moest dat ook wel weer want anders zag je ze nooit allemaal.

Ik heb zowel de nederlandse als de engelse uitzending gevolgd. Ik was onder de indruk van het breedbeeld-beeld van de BBC. Wat mooi scherp, goed uitzicht! Mijn nederland 3 stoort en streept nogal. Dat is een mager contrast. Die kabelmaatschappij van mij gaat daar vast nooit meer iets aan veranderen.

Gelukkig liep het geluid van de uitzending van televisie en radio (ned3-3fm) synchroon. Zo kon ik Pink Floyd erg goed horen. Tjonge, wat was ik onder de indruk van de kop van David Gilmour. Die man zingt zijn liedjes nog steeds even gedreven als of ie het zojuist geschreven heeft. Geweldig!  ...

Uiteindelijk ging dit natuurlijk om aandacht te vragen voor de armoede in de wereld.  Binnenkort is de G8 en mogen de heren wereldleiders wel eens meer geld uitgeven aan hulp en schuldsanering dan aan oorlog.  Eerlijke handel en minder schulden zou de armste landen al goed helpen om een eigen bestaan op te bouwen.
Als jíj ook wil laten weten aan de 8 machtigste leiders van de wereld dat er iedere dag 50.000 mensen onnodig doodgaan aan extreme armoede.  En dat die leiders, tijdens de G8 ontmoeting, drie stappen moeten nemen om deze extreme armoede tot het verleden te laten behoren:
  1. verdubbel de ontwikkelingshulp aan de armste landen
  2. laat alle schulden kwijtschelden
  3. verander de handelswetten zodat arme landen een eigen bestaan kunnen opbouwen.
Teken dan ook DEZE LIJST. Drie reacties