Paasweekeinde

Donderdag 31 Maart 2005 at 12:54 am

is voor mij was gewoon een heeel lang waarbij flink veel te doen was. dj maakt foto Het bekendste is natuurlijk de zoetermeerse dansavond.

Waar ik de van een collega mocht lenen om te kijken of dat aardige ´s oplevert. Dat is heel goed gelukt. De laatste foto's in de fotopagina zijn van zijn camera. Waarbij hij ook de meeste foto's heeft genomen.

Zaterdagmiddag vierde ik al een deel van de verjaardagen van mijn neefje, zwager en nichtje. Daarbij enveloppen uitgedeeld. Voor mijn zwager heb ik een envelop met deze afbeelding gemaakt. kado idee Zodat hij zijn geld kon besteden aan zijn plaatjesmaaktoestel. Leek mij een toepasselijk plaatje.
Zondag vierde ik de verjaardag verder bij mijn zus, zodat ook mijn neefje zijn spelletjes kon ontvangen. Welke? Geen idee... Hij heeft ze zelf mogen uitkiezen. Ik speel zelf bijna geen spelletjes.

Maandag was het tijd voor plantjes inkopen. In een mooie winkel heb ik met mijn zus voor haar tuin haar kadogeld uitgegeven. Je komt daar dan wel weer opvallend veel mensen tegen. Waaronder uiteraard Johan, die dan ook een biertje kwam drinken. Hij bleef gelijk . Erg gezellig.

Dat herinnert me dan gelijk ook aan het eten van vrijdag. is nog steeds een voortreffelijk . Het dagmenu was uitmuntend met een geitenkaasalade vooraf. En dan niet blokjes kaas verstopt in wat groen... Nee, hop 2 centimeter dikke ronde plak op het groen! Heerlijk met pijnboompitten en cherrytomaatjes. Een heerlijke Rioja erbij. Een hoofdgerecht van ossehaas met blauwe kaas, gebakken zoete aardappelen en groene asperges. Een aardig toetje van ijstaart en een parfait. Daar weer een heerlijke semillion bij.

Ik heb genoten. Wat een heerlijk en druk weekend.

Geen reacties

K.. KPN

Donderdag 24 Maart 2005 at 11:45 pm

Hoe haal je het in je hoofd! Ik krijg nèt een mailtje. Voortaan is uw rekening alleen nog per email te ontvangen. Ja, daaaaag. Dat klinkt al net als de postcodeloterij. Wij schrijven alvast een bedrag af voor een kadootje aan iemand die het niet wil hebben. Mocht u dat niet willen moet U actie ondernemen.

De doet dat dus nu ook. U krijgt voortaan uw rekening alleen nog online. TENZIJ....
Nou mij niet gezien. Hakken in het zand en mijn agressiehaartjes overeind!

Ze schrijven: In plaats van een papieren telefoonrekening ontvangt u voortaan gratis Factuurmelding. Dit is een e-mailbericht met de melding dat uw rekening klaarstaat en dat de kosten eerdaags worden afgeschreven. Via een link gaat u direct door naar uw Telefoonrekening Online. Hier vindt u gemakkelijk en gratis de volledige specificatie. U kunt uw telefoonrekening downloaden of printen en extra berekeningen laten uitvoeren, zoals uw optimale VoordeelNummers. Ook de nieuwsbrief die u gewend bent te ontvangen als bijlage hoeft u niet te missen. In Factuurmelding staat een link naar deze nieuwsbrief.

Ik vind dat papier wel fijn. Ik ben niet tegen verandering. Sterker nog, ik zorg voor veranderingen in mijn bedrijf. Maar communiceer dat dan goed! Gelukkig kun je ze vertellen dat je de papieren rekening wilt houden. Ben benieuwd hoeveel geld me dat gaat kosten op den duur.

Ik kreeg vandaag dat papiertje trouwens binnen. 32 euri's abonnement en 19 euri's belkosten. Mag dat ook minder? De belkosten oké, maar dat abonnement. Jeetje, me nooit gerealiseerd dat het zoveel is.

Affijn: Wilt u liever uw papieren telefoonrekening behouden?

Geeft u dit dan voor 6 april door aan KPN. Ga naar www.kpn.com en vul het trefwoord 'papieren rekening' in. U ziet een formulier. Vul hier de persoonlijke code in die hieronder staat en uw telefoonnummer. U blijft dan uw papieren telefoonrekening ontvangen.

En bedankt hè Michiel Buitelaar, Directeur Consumentenmarkt voor de extra moeite die ik mag doen! Bàh. K.. KPN.

Drie reacties

Explosieve komedie

Donderdag 24 Maart 2005 at 01:27 am

Vanavond, in de boerderij, was de . De comedy explosion is een verzamelgroep voor cabaretiers die met verschillende samenstelling door het land trekken. Waaronder (hele) bekende cabaretiers als , en .
Vanaaf echter minder bekend talent. De MC was . Gastcabaretier van de CE. Hij had de (zeer) ondankbare taak om het oersaaie en uiterst kritische zoetermeerse publiek op gang te helpen.
Voor mij zelf geld dat ik net wakker ben, de koffie moet nog gaan werken en dan moet ik verplicht lachen. Tja, ik wil wel, maar fysiek is t lastig om gapen en lachen te combineren. Maar als MC deed William het Prima.

De eerste cabaretier was . Die haakte in waar William was gebleven. Niet erg handig met een dode zaal. Maar ja, zijn eigen lukte ook niet erg best. Verder wel leuke show, goed verhaal en de zaal ontdooide. Oké, langzamer dan normaal maar er was reactie. Hij had het er echter moeilijk mee, dat kon je wel merken.
Tussendoor Willam weer die aankondigde. Over Martijn wil ik weinig kwijt. Iemand die zijn eigen uiterlijk begint af te kraken (lange kin) kan voortaan beter thuis blijven. is er niet voor wakker te porren. Totaal niet grappig. Ook de improvisatie over zijn uitvallende haren mislukte volledig. Hij mag trouwens wel eens naar de kapper!
Gelukkig daarna William weer die de pauze aankondigde.

Na de pauze waren er een aantal bezoekers al verdwenen. Helaas. William kwam op dreef met zijn Engelse gewoontes en Nederlandse gebruiken. Beetje standaard grappen voor een buitenlandse cabaretier, maar met accent doet dat t wel aardig.

Van Zwartekat.nlHet publiek was duidelijk losser (door de pauze) en kon gaan genieten van . Jasper heeft een aantal leuke verhalen en begon gewoon eerst met zijn verhaal. Proevend en voelend hoe stil en dood die zaal dan eigenlijk wel was. Zo ongeveer op eenderde van zijn show begint ie aan t improviseren. En dat zegt ie ook gewoon: "Ze zeiden achter dat ik beter niet kan impoviseren met deze dode zaal, maar ik doe het toch". Hém ging het echter prima af. De zaal lachte nog harder, werd losser en zijn "harde" grappen kwamen goed aan. Prima vent die Jasper.
Ik heb hard en hartelijk gelachen. Alleen een beetje jammer als je ook Roos heet. Hopelijk komt ze de volgende keer toch weer naar het in de Boerderij.

Twee reacties

Website niet actief

Zondag 20 Maart 2005 at 2:20 pm

Vrijdagnacht deed ik het nog. Loggen met mijn zelfgemaakte log. Zaterdag opgestaan, boodschappen gedaan, wil weer fijn verder loggen. Wat er gebeurd! Website weg!

Nou jaaa, hoe kan dit nu weer. Hebben die van Netnation mijn gedeactiveerd! En waarom eigenlijk? Dat vertellen ze er mooi niet bij.
Ik heb al eerder last gehad. Toen er op een professionele manier de mailserver werd vervangen. 1 2 3 keer heb ik er over geschreven.

Van een dienstverlener als Netnation verwacht ik toch minstens communicatie over de te verlenen dienst. Nu wordt er helemaal NIETS gecommuniceerd. Ze doen maar wat. Stelletje amateurs.

-Update- maandag 21 maart 18.35
Er schijnt een lek in te zitten waardoor deze site heel het netwerk van de provider heeft platgelegd. Dat vind ik vervelend om te lezen. Veel vervelender vind ik nog dat het mogelijk is dat men denkt dat dit door pivot wordt veroorzaakt.
Ik ben niet (meer) in staat de oude spullen te bekijken. Die heb ik weg laten gooien. Ik ben met een verse installatie begonnen en heb alleen de data behouden. Ik hoop dat het niet meer voorkomt. Mij zo maar beschuldigen van het plaatsen van een fout programma. Bàh.

Bovendien is er verder helemaal NIET over gecommuniceerd. Je komt thuis en ... Website weg! Dan ook drie dagen NIET reageren. Heerlijke provider dit.
Ik heb in diverse mailtjes een reactie gevraagd, telefoonnummer gegeven en nu net kreeg ik een mailtje dat de website openstaat. Niet even bellen en doorspreken. Nee, wacht tot het einde van de dag. Uiteraard heb ik dan weer tijd. Maar als t fout zou gaan, zijn zij vast al naar huis.

Ik ben benieuwd hoe lang ik nu nog een actieve website heb....

Eén reactie

Emmer

Zaterdag 19 Maart 2005 at 01:04 am

Ik snap niets van techniek. Dat is een bewuste keuze. Ik snap t wel, maar wil me niet óók daar nog mee bezig houden. Voordeel is dat je beter met vrouwen...Nee dat is flauw.

Het is best lastig allemaal. Vandaag bracht ik mijn naar de garage voor APK en een beurt. Overdag gebeld door de garage voor nieuwe banden (wat ik al verwachtte), een pakking of een lek spruitstuk à 350 euro (gelukkig met warmte niet lek, dus volgend jaar), iets met klepdeksel- of koppakking en olie en lekken in motor. Uiteindelijk ging t wel weer met betalen. 600 was verwacht en nèt ff iets minder op de rekening.
Ongeveer 5 broodjes Döner minder voor de intimi.

Toch blijft t een hoop geld. Een hele emmel.... En mijn probleem met de stappenmotor en t hoge toerental is nog niet weg. Helaas had men ook met t afmelden voor de APK een probleem, dus volgende week nog weer terug. Gelijk dat toerental eens bespreken...

Oja, auto kopen? Goed onderhouden en in uitstekende staat!

Eindelijk

Dinsdag 15 Maart 2005 at 9:25 pm

Twee maanden terug kocht ik een dvdspeler en een -schrijver van Plextor. Ik wilde ook een kast, harddisk, moederbord, geheugen enzo kopen. Maar niet alles was voorradig bij de juiste winkel voor de juiste prijs.
KastDus duurde het even voordat ik in drie keer alles bij elkaar heb gekocht. Twee weken terug bestelde ik bij de mozillastore twee t-shirts voor mij en een shirt en pluche beest voor een vriend.

En nu is alles eindelijk in huis! Zondag de computer opgehaald. Eerst moet van alles geïnstalleerd. Dus daarom even gewacht met loggen totdat ik ook 's kon bewerken en de leeglezen.
Vandaag komt de postbode met onder andere een nieuw huisdier. Ik vind 'm leuk! Ik hou 'm denk ik zelf maar ;)

Ik heb nu in mijn nieuwe kast: een moederbord, één gb aan geheugen, 500 gb aan schijfruimte, een videokaart die ook televisie kijken mogelijk maakt, een printer en dus die dvdlezer en -schrijver. Ik gebruik daarbij mozilla, open office org en the GIMP. Eindelijk supersnel .

Eén reactie

Arnoud Kaldeway

Vrijdag 11 Maart 2005 at 12:57 am

De avond is voor . Arnoud speelt deze avond in . Zoals je kon lezen was ik uit . Freakje heeft me errug gepusht om er om 20.00 uur te zijn.
FreakjeDat was ik wel. Maar zij dus niet. :-p
Kaartjes Wel hadden we heel mooi kaartjes gekregen. Daar ben ik wel blij mee. Misschien kun je het in dit formaat niet goed zien, maar zie je Freakjes naam?
Arnoud met kist Affijn, gezellig uitbuikend begin ik aan de voorstelling van Arnoud. Daar kom ik voor. Dat begint alweer goed als hij zijn kunstjes gaat uithalen. De zaal komt een beetje lastig los, maar opééns is hét er.
Arnoud doet moeilijkVoor wie Arnoud al vaker heeft bezocht, weet wat er allemaal gaat gebeuren. Hij doet deze show al een tijdje. Maar dat maakt deze stunt niet minder knap. De manier waarop hij op t paaltje klimt maakt dat jij je handen al vooruit steekt om hem op te vangen. Ik zit op rij 5, maar het effect is nog steeds merkbaar. Zelfs vanuit achter schreeuwt iemand hoe knap dit is!
Arnoud legt uitArnoud doet een beetje onbeholpen. Hij heeft dit keer avondvullend en hij weet het even niet meer. Of je zin hebt in een spelletje. Je hoeft niet gelijk te beslissen, hij legt het eerst wel even uit. Het is met pionnen en met kaarten en een dobbelsteen. Met een consumptie munt kan je een hoer kopen... En verder....
Dit is de vierde keer dat ik de uitleg hoor. En het blijft bríljant!
De zaal is iets minder enthousiast. Men houdt angstig de adem in voor het moment dat ie vraagt of jij meedoet. Totdat: "Arnoud... Kom je spelen...." Jaa, echt zo'n moment dat je er bij moet zijn, gezien moet hebben. Maar het geluid doen wij nog steeds na.
Arnoud verteltEen avondvullend programma vul je verder met verhalen. Goede verhalen, leuke grappen en prachtige liedjes.
Mooie momenten ontstaan als Arnoud gaat eten. De zaal is stil, zucht, houdt de adem in. Arnoud hapt, kauwt en verteld door. Je voelt de zucht van verlichting. Het is te verstaan... Je wilt namelijk geen moment van het verhaal missen.
Dus Arnoud moet je gaan zien. Zo vaak het kan. Ik krijg er in ieder geval geen genoeg van.

Freakje kan het niet latenFreakje trouwens ook niet. Die blijft maar reclame maken voor zichzelf. Vind je het gek dat ze het steeds over je hebben Frederieke? Maar vooral doorgaan. Binnenkort ben je niet onderwerp van één maar van zés shows. :-D

Geen reacties

Lekker eten (3)

Vrijdag 11 Maart 2005 at 12:36 am

De oplettende lezer weet het wel. Iedere 6 weken uit , bij . Gewéldig lekker. Hier geen 's, wel weer dezelfde goede kwaliteit.
Wat we dan nemen? Allemaal en allemaal Kambing vlees pedis. Ik deel dan met collega Jacob de Dadar djawa en dit keer een pepesan. Lekker!
En vol! VOL! Pffff, er paste niets meer bij. Gelukkig kan ik ff lopen naar mijn volgende afspraak...

Geen reacties

Opening Groenrijk Zoetermeer

Vrijdag 11 Maart 2005 at 12:33 am

Vandaag een drukke dag. Eerst start de opening van het tuincentrum van onze goede vriend Johan. Zijn vader en hij hebben eindelijk hun dromen kunnen verwezelijken en het bedrijf uitgebouwd tot een mega groot tuincentrum.

Entree Als je aan komt rijden is daar de overweldigende entree. Ik denk dat dit over tig jaar nog indruk maakt. Of zullen we dan aan Amerikaanse of Hongkongnormen zijn bezweken voor iets van 60 verdiepingen. Affijn, nu is het errug mooi.
Strandfeest Bij binnenkomst loop ik eerst hard door op zoek naar de feestvarkens. Al smssend "Johan, waar ben je? Wat doe je?" kom ik dit geweldige exemplaar tegen. De laatste zaterdag van de maand geven wij een strandfeest. Daar past deze prima bij!
KoonijnTegenwoordig verkopen ze ook . Er is vis en er is konijn... Eerst vetmesten en dan.... Oh nee, dat is zielig, kijk dit exemplaar is, zou je 'm niet zooo meenemen.
Hee HerbertHeee Herbert! Jij hier, wat een verrassing ;) Grappig hoeveel bekenden je voorbij ziet komen. Daag, daag, hallo, ja daag.
Johan met zusDe feestvarkens zijn er ook. Druk aan het werk met de prijzen op stickers en etiketten te printen. Nog niet alles is af. Het valt ook niet mee, zo'n mooie grote winkel. Maar, het is heeeel mooi ingericht.
Zus ennnuhhHier gaan de prijzen op de zakjes.
Kassa en FrankZodat je ze later weer kan betalen bij de kassa. Hee Frank! Alles goed?
Frank heeft het druk vandaag. Zijn verantwoordelijkheid, het magazijn zie je niet vanuit de winkel. Daar is nog niet alles zo netjes neergezet als in de winkel

Gefeliciteerd familie van den Bosch met dit prachtige staaltje werk. Dat jullie maar veel mogen verkopen.

Eén reactie

Nieuw(s)

Donderdag 10 Maart 2005 at 01:37 am

Loggen is best leuk. Meestal zijn het persoonlijke dingen die ik vertel en aangezien er niet veel gebeurt en ik bijna niets meemaak, is er ook niet veel te lezen.
Meer lezen kun je over het nieuws. Dat levert een nieuwe pagina op en een mening. Mijn mening is dat dit dus echt níet kan!

Ik vind het een terroristische aanslag op overheidseigendom en dat maakt alles weer duurder! Is dit nieuwigheid? Platbranden omdat je het niet eens ben met het beleid? Buiten europa noemen ze daders van dit soort daden terroristen! Mag je nóg blij zijn dat je dit in Nederland doet.
Gestraft moeten ze, de daders! Ik ben het vaak niet eens met de overheid over gekozen vorm en inhoud van de naleving van onze democratisch bepaalde wetten. Máár, te hard rijden is te hard. Als je het er niet mee eens bent, richt je de autopartij op. Ik vind veiligheid ook erg belangrijk.

Terroristen slaan toe.Aldus het nieuws van vandaag: Trajectcontrole op A2 vernield. Onbekenden slopen trajectcontrole op A2. En de leverancier van de foto: Trajectcontrole A2 tot op de grond toe afgebrand

Vooral de flitsservice website is het niet eens met het gekozen beleid. Daar hebben ze artikelen over geschreven, zie hun website, en hebben ze meningen over, zie forum.
Ik vind het ook erg jammer als ik een boete krijg voor te hard rijden, maar ik vind het nog erger als er vette ongelukken gebeuren omdat iemand vind dat ie er voorbij moet met hoge snelheid. Natuurlijk zal ik wel weer geen gelijk krijgen. Dat dondert ook niet, het is míjn mening. Doe mij die boete maar. Stelletje lapzwansen...

Geen reacties

Freakje op Laughing Matters

Vrijdag 04 Maart 2005 at 6:32 pm

Freakje is dit weekend naar in . Het zou jammer zijn als we haar belevenissen niet zouden kunnen volgen. Ik zal dus haar smsjes online zetten. Dan heb je nog iets te lezen... ;-)

Vrijdag, 16.43: De lama's, en waren tof. Ik hoefde niet te zingen. Nu aan het shoppen, nieuwe schoenen jee!

Vrijdag, 21.33: Zojuist en zien stand uppen met oud materiaal, was jammer. was wel leuk, 11 mannen tegelijk op het podium.

Vrijdag, 23.47: Weer Wilko, nu leuk en was ook wel tof. was verschrikkelijk! Nu een lekker lekker biertje...

Zaterdag, 21.40: Ik sta in de rij voor . Net naar en geweest. Vooral OSW was weer erg leuk!

Zaterdag, 22.43: Ging ik opeens met Roue in gesprek omdat ie over begon in zijn programma. Was wel leuk.... De zaal lachte.

Zaterdag, 00.28: OSW was weer koel! Alles is afgelopen hier. Eens kijken of er nog gefeest kan worden...

Zaterdag, 05.04: Echt grappig. Allemaal mensen die mijn web-log blijken te lezen....

Op naar het volgende smsje...

Einde, Fin, The end
Okee, okee, een volgend smsje komt niet meer. Kijk voor het verslag bij Freakje zelf.

Vier reacties

Button tags

Donderdag 03 Maart 2005 at 12:01 am

Ik helemaal *trots* op mijn nieuwste , al werkten mijn extra buttons niet. Beetje jammer als je aan de wereld wil laten weten dat je gebruik maakt van de Pivot Blacklist.

Gelukkig is daarvoor het pivotforum, alwaar je een vraag kan stellen. En zelfs een oplossing krijgt. Het bleek allemaal erg simpel. Pivot 'weet' nog niet dat je de extensions/ directory gebruikt. Al lijkt dat van wel, omdat Pivot hetzelf voorstelt in het veld. Dus helemaal in verwarring gesticht verwachtte ik dat het zou werken. Helaas. Maargeholpen door Madjo blijkt een simpele "Save" of "Bewaar uw instellingen" goed genoeg.

Hij geeft me gelijk de tip dat hij een extensie heeft geschreven voor buttons. Alleen staan de buttonsplaatjes in de imagesdirectory en niet in de picsdirectory bij de rest van de buttonsplaatjes van Pivot.
Gelukkig is één keer kijken goed genoeg en nu is er een nieuwe button extensie, versie 1.2! Nu moet ik toch maar een MM button verzinnen. Of een MM button, dan kunnen we die allemaal gebruiken.

Actualiseren

Dinsdag 01 Maart 2005 at 2:34 pm

Een nieuwe versie van inspireerde mij om ook een aantal andere technische aanpassingen te maken aan de pagina. Eerst maar de naampjes van de diverse vakken aangepast. Bovendien ergerde mij de lange zoektekst als ik af en toe met IE moet werken. Dus daar maar vinden van gemaakt. Nu blijven de kolommen tenminste goed.

Verder was er dit weekend weer overlast van iemand die iets met poker heeft. Daarvoor maar gelijkt Marco's mooie blacklist gebruikt. Nu blijkt dat 'men' vannacht weer langs is geweest. Maar alle overlast op de voorpagina is verdwenen.

Nu wil ik nog de blacklist en getfirefox tagjes toepassen. Ik heb alleen nog niet gevonden waar en hoe dat gaat. Later meer...

Vier reacties