Pinksterdag

Maandag 31 Mei 2004 at 5:58 pm

Dit is tweede . Rust, zon en .

Eerst maar in de gewerkt, onkruid verwijderd. Dat valt nog niet mee. Niet veel onkruid, maar meer warm en geen conditie.
De van vrijdag zijn nu zo zwaar dat het steeltje ze niet meer houdt. Dus maar een tweede rekje om de steeltjes en ze opbinden.
Ze zijn wel mooi groot geworden. De blaadjes voelen zacht aan. De bloemen ruiken lekker. Kon ik de geur maar inplakken.
Van deze dingen was beloofd dat ze niet hoog zouden worden. Nou, bij mij wel! Ik weet niet hoe het heet. Maar groot is het wel geworden. Helemaal over het pad heengegroeid.
Na hard werken is het goed rusten. Een extra . Onder het genot van een muziekje van teevee en van een ceedee of twee.

Vanavond aan de champagne. Proosten op één jaar organisatie nieuwe stijl....

Geen reacties

Feestje

Zondag 30 Mei 2004 at 9:44 pm

Dit weekend organiseerden we een . Druk, gezellig, . Zoals gebruikelijk en het afgelopen jaar altijd al is geweest. Er waren presentjes in de vorm van lichtgevende armbandjes, er waren dansmeisjes, er waren mensen om te dansen, er was muziek. Het was dus heel erg gezellig.

Ik geloof dat we wel kunnen stellen dat er overal goed over de avond is geschreven. Freakje mocht de armbanden uitdelen.
Herbert heeft de foto's gemaakt. Alhoewel er ook een hoop 's met mijn zijn gemaakt. Ik heb er zelf een paar gemaakt.
Maar ook Freakje en Johan hebben foto's gemaakt. Martijn heeft liedjes gedraaid, net als ik. En we waren allemaal weer vroeg wakker om aan dé site te werken. Waar ik iedereen bedankt heb voor een fijn jaar. Morgen maar eens met zijn allen een glaasje champagne op één jaar drinken. Gezellig hoor, feest maken en vieren.

Geen reacties

Vroeg thuis

Vrijdag 28 Mei 2004 at 4:32 pm

Het begint en het ziet er verschrikkelijk zonnig uit buiten. Vanaf de parkeerplek van de auto zie ik al de in bloei staan. Even maken natuurlijk. Ik sta midden tussen de hommels die zich aan de stuifmeel van mijn te goed doen. Af en toe proberen ze ook de . Maar daar komen ze nog niet verder.
Pffffff wat is het warm in de . Geen wind in deze hoek, volop zon. Ik zit buiten!

Eén reactie

Zwembad

Donderdag 27 Mei 2004 at 11:47 pm

Ik ben er al vanaf dinsdag naar op zoek. Het diepste in de wereld. Liefst de van het diepe bad.
Vooral ook omdat ik het dinsdag al las op nu.nl en 's-avonds zelf zwem. Maar direct op een zoekmachine zoeken naar de juiste link is natuurlijk nog niet mogelijk. Zwembad en Brussel leverden toen niet het juiste resultaat.

Inmiddels wel. Er zijn meer links te vinden. Ook de link naar Nemo33 zelf. Eindelijk het zwembad gevonden.
Ik had al een aquarium voor ogen. Maar helaas. Het is nog een kale site met tekst. Wel mooi in 5 talen.

Via de andere sites zie je netjes hoe het zwembad in aanbouw is en wat de mogelijheden zijn. Het ziet er heel gaaf uit. Als je de foto's met de duikers bekijkt lijkt me dit erg leuk om te doen. Misschien ook iets voor de lokale duikclub.
Ik heb nu al zin om er een keertje in rond te dobberen.Alleen zal je er niet makkelijk alleen in kunnen zwemmen. Duiken gaat t natuurlijk om en dat kan ik niet.

Eén reactie

Weekendje uit eten

Maandag 24 Mei 2004 at 8:41 pm

Het was weer een druk . uit . Bij Peter uitgenodigd om een hapje te komen eten. Biefstuk champignons, aardappelen en broccoli. Toe hadden we ijs.


Daarna lekker op de met een muziekje.

uit eten. Bij Wim. Gefeliciteerd met je verjaardag Wim. Ter ere van de verjaardag had hij gemaakt. Heerlijk!

Daarna gezellig bij kletsen en ik afstaan. Het eten was ook erg lekker. Champignonsoep, biefstuk met zigeunersausgroentedinges en gebakken aardappels. Toe hadden we ijs.
Op de heenweg via gereden en op de terugweg via . Voor de variatie en ontwijken van files. Bij elkaar bijna 400 km.
Zo kon ik wat bijkletsen over de telefoon en daarna mijn nieuwe aankopen beluisteren. , , , en .

Het is een gezellig weekend geweest.

Geen reacties

Eerlijke mensen

Zaterdag 22 Mei 2004 at 1:04 pm Vrijdagmiddag ga ik nog even naar de geldautomaat. Alvast pinnen voor de drankrekening van vanavond. Bij ons zit de geldautomaat in een supermarkt, in een informatiekantoor van de bank. Je moet er op een beetje rare manier bij zien te komen.
Naast me loopt een mevrouw die duidelijk probeert om nog voor mij bij de automaat te komen. Bij de automaat staat een stel met luide, beetje geirriteerde stem met elkaar te overleggen. Ze komen mijn kant op.
Ik pak mijn portemonnaie, schuifel naar de automaat en probeer mijn pasje te pakken. Gevonden! Ik kijk op en wil mijn pasje in de automaat steken. Komt er op dat moment geld uit! Zeventig euro!
Ik pak het geld uit de automaat en kijk om me heen. Eerst naar die verborgen camera van Ralph, toen naar het stel voor me. Maar dat was al weg. Nog vol verbazing en met geld in mijn handen stop ik de pinpas in de automaat en trek mijn geld.
Aan de balie van de bank spreek ik de mevrouw die daar zit aan. Ik kan niet eens uit mijn woorden komen zo verbaasd als ik ben. Maar als ik het uitgelegd heb, proberen we samen in de supermarkt nog de mensen te achterhalen die ik gezien heb. Helaas niet gevonden.
Ik laat mijn nummer en naam achter.
's-Avonds wordt ik gebeld. Een mevrouw helemaal blij. Ze wil mijn adres dan komt ze een bloemetje brengen. En vanmorgen aan de deur (ik was net wakker) staat er iemand met een bos bloemen.
Dank u wel. Er zijn gelukkig nog eerlijke mensen...

U bedankt voor de bos bloemen. Er zijn nog dankbare mensen. Eén reactie

Cabaret

Donderdag 20 Mei 2004 at 11:45 pm

Eens in de zoveel tijd mag ik mee met freakje om naar een cabaretvoorstelling te gaan kijken.
Dit keer ging het iets anders dan andere keren. Ik heb toegezegd haar vakantiefoto's van ijsland te hosten. Dan zouden we 's-avonds naar de graanschuur gaan voor het .
De show werd deze keer gemaakt door . Paul heeft iets met het leger en . Zijn wijsheid haalt hij uit een boek over rubberbootisme. Zo trekt hij leuke vergelijkingen met het varen in een en het leven. Met echt erg leuke momenten.

Zoals gebruikelijk bij cabaret wordt de vooraanzittende bezoeker het opgetrokken (nu ook letterlijk) en mag wat grappigs doen. Ook ontbreekt de traan niet in de show. Een gezellig meezinglied, waarbij Paul door de zaal heen loopt om iedereen mee te krijgen is aanwezig.
Al met al een hele leuke avond.

Aan het einde van de show mag de telefoon weer aan. Netjes als we zijn hebben we die uitgedaan tijdens de show. Frederieke laat trots het bericht op haar telefoon zien.

Niets ten aanzien van Freakje, maar...
Dit is een telefoon voor blondjes.

Geen reacties

Zondag

Zondag 16 Mei 2004 at 4:36 pm

De . Wat doe jij op zondag? Ik slaap uit, frutsel wat achter de pc, surf ff rond en dan ga ik maar een kijken.
Maar niet vandaag. Het is lekker weer en er moet meer gebeuren. Dus heb ik de tuin geschikt gemaakt voor de eerste . Het straatje geschrobt, onkruid getrokken, stoelen gesopt, het barbequerooster ingespoten met rotzooi en 2 uur later weer schoongemaakt.
Met het wachten op het rooster 2 tellen achter de pc gekropen om even die cd te maken met foto's voor het . Feestje? Jaaa, de geeft een feestje. Wij organiseren het alweer één jaar.
Een fotocd dus, met 1953 foto's. Dat zijn er best een boel kan ik je verzekeren. Ik zit ze nu te kijken. Met een slideshow, 2 seconden vertraging. Dat duurt nog wel even. Ik denk zo'n anderhalf uur. Jij kan ook kijken. Klik op

of met de online slideshow. Wat is het toch iedere keer gezellig.

Ondertussen geniet ik van een wijntje. Na het rooster schoonmaken, de tuin en de cd heb ik dat wel verdient.

Proost...

Geen reacties

Foto's inplakken

Donderdag 13 Mei 2004 at 11:52 pm

Afgelopen weekend was het . Weer flink aan de gehangen. Hier een paar resultaten.

Eerst even in de tuin gekeken.
Mijn ondeugende neef.
De eerste swaren op de gloeiende plaat.

Geen reacties

Pagina 23

Woensdag 12 Mei 2004 at 8:26 pm

Het grietje dat sommige nummers op The Gold Experience inleidt met een paar Spaanse, geil-klinkende kreetjes zou Guggenheimer wel eens willen neuken, dat wel, maar op de hele CD-hoes stond godverdomme nergens haar privé-adres of telefoonnummer vermeld (wel haar naam: het volgens Guggenheimer volstrekt pseudoniemachtige 'Rain Ivana') en Guggenheimer viel nog liever dood dan om dat privé-adres of telefoonnummer te vragen middels een officieel schrijven naar de platenfirma of de fanclub van die nicht van een Prince.

Gelezen in , "Guggenheimer wast witter".

Dit komt met de volgende opdracht:
1. Neem het dichtstbijzijnde boek vast.
2. Open het boek op .
3. Vind de vijfde zin.
4. Neem deze zin over op je blog, samen met deze instructies.

Grappig om te zien. Ik kwam dit tegen op Mijnkopthee, die zag het op Sargasso, die t van Haedesch's blog, die weer van (semper magis) en die van een engelse site Hicksdesign. Ik geloof dat ik het rijtje dan compleet heb gemaakt.
Ik ben benieuwd hoe dit gaat over komen in een zoekmachine, als je gaat zoeken op pagina 23. Bijvoorbeeld bij Google, of bij Yahoo, of bij ilse. Het levert weer leuk surfplezier op. En je ziet gelijk waarom google op de bovenste plaats staat.

Geen reacties

Darts

Dinsdag 11 Mei 2004 at 10:53 pm

Vandaag voor het eerst gezien dat er darts worden gegooid en uitgezonden op de televisie. Ik zal pijltjes gooien tegen Darryl Fitton. Spannende wedstrijd. Best of 13. En die werden allemaal uitgespeeld. stond eerst voor, maar verloor later een hoop legs aan Fitton. Uiteindelijk is het in de 13e leg beslist. Door Barneveld. Mooi en spannend einde.
Tijdens het spelletje zei ik nog tegen mijn zus dat het zo druk was bij het Silverdome. Ik reed over de rotonde en zag overal auto's rond het Silverdome staan. Ja, duhh, daar wordt dus dat toernooi gehouden.
Ik vond die zaal er al zo bekend uitzien...

Eén reactie

Humor

Maandag 10 Mei 2004 at 9:26 pm

Ik hou wel van humor. In een practical joke of in een strip.
Zo kijk ik ook met genoegen iedere dag uit naar de strip in het nrc. Als ik niet kan wachten kijk ik alvast op de webzijde. Soms is ie erg leuk. Dan deel ik het plaatje met anderen.

Je kijkt eigenlijk niet veel verder dan het eerste plaatje. Maar de webzijde bevat veel meer info. Zoals de e-kaarten die verstuurd kunnen worden (zie links).
Of de link naar cutie, een strip voor vrouwen. Waarom weet ik niet. Want ik vind die strips ook mooi. Je kan ook leuk de vorige week/maand ook nog zien. Dus ik heb de site doorgebladerd. Grappig.

Het leukst blijft toch de kaartensectie van de webzijde. Nu nog de juiste gelegenheid vind. Beetje jammer dat ik van het weekend al een verjaardig heb gevierd.
Wie mag ik een kaartje sturen?

Twee reacties

Verslaafd (2)

Donderdag 06 Mei 2004 at 11:15 pm

Ik heb geen leven. Ik kijk echt alleen nog . En het is besmettelijk. Ik ben aangestoken door Chromeboy. Maar het virus verspreid zicht verder. SUPER HERB!E gaat ook al series volgen. En komt zelfs bij mij kijken en whiskey drinken. Na een lange tijd draait op Vero <kuch> eikels <kuch> nica weer het juiste seizoen van Angel. Als seizoen 4 is gezien, beginnen we samen aan seizoen 5. Met dat drankje ;)

Het is in ieder geval beter dan wat de rest van Zoetermeer doet op een vrije avond. En zelfs dan volgt er nog een discussie over wie er gelijk heeft.

Wat ik doe zal inmiddels wel duidelijk zijn. Ik volg de online. Eerst ophalen en daarna op een gepast moment bekijken. Als jij ook naar de serie van dit moment wilt kijken moet je of geduld hebben (en veel) of naar de Belgische televisie over schakelen. Daar zenden ze seizoen twee (2) uit. Volledig; en de belgen kennende in breedbeeld. Daar hebben die commerciele pipo's met hun satelieten nog niet van gehoord.
Ik ben inmiddels bij seizoen 3, aflevering 18. Sidney () en Lauren () mogen onafhankelijk van elkaar naar Berlin. Ik zal het verloop van deze aflevering niet verklappen maar ahhh, look at them babes! De makers hebben weer uitermate hun best gedaan om de dames in strak zwart leer te krijgen, met voldoende suggestief bloot en een mooi opvallend kapsel.
Hier kan ik echt niet mee wachten. Sorry . Maar echt, dit moet ik zien als de extra grote aflevering van de nieuwsgroep afkomt. En die machine die ze gemaakt hebben. Van Rambaldi, voor één scene. Geweldig!
Alleen nu heb ik een dillema. Nog iets van vier afleveringen en dan is het seizoen weer over. Red ik het wel zonder Alias deze zomer? Begin ik dan niet te trillen... Ik wacht wel even met opschonen van de harddisk. Dan kijk ik van de zomer alles gewoon nog een keer.

Eén reactie

Vrij

Woensdag 05 Mei 2004 at 1:53 pm

Het is vandaag . Ik ben . Vrij van mijn werk om de vrijheid te vieren. En wat doe je dan? Thuiszitten en je vervelen. Nee, dat nooit! Dan ga je beter iets zinnigs zoeken.
Zoals een film kijken op je pc. Ik heb nog liggen. Misschien is dat wat. Neuhh, eigenlijk niet. Geen zin in...

Je su(r)ft wat op het internet en dan! Een spelletje. Jaaah. Zoeken op fun games levert een leuk resultaat op. Zo kom ik in het tsjechisch een spelletje Kill Bill tegen. KOEL! En inderdaad verslavend. Zoals de site waar ik het afhaalde al beloofde.
Als je dan toch iets of iemand moet vervelen, reageer je dan af op de pinguin. Maar misschien wil je niet iemand vervelen en ben je een echte dierenvriend.
Dan moet je de goudvis maar eens proberen te redden. Wel erg frustrerend. Het is nooit genoeg! 42 vissen en een score van 3220. Nog zegt de vis "Puh-leez. You can do better dan that".
Als laatste maar een stukje muziek maken. Dit is pas leuk!!! Hier kan ik weer een tijdje mee vooruit.
Jij ook?

Eén reactie

Onderweg

Maandag 03 Mei 2004 at 8:35 pm

Onderweg naar je werk wil je nog wel eens medeweggebruikers tegenkomen. Op de heenweg reed ik achter een vrachtwagen van een kweker, oriental bonsai. Mooi design van de vrachtwagen en dan wordt je toch nieuwsgierig. Wat verkoopt dan en hoe enzo. Dus op de website gekeken.

Op de terugweg ga je dan automatisch verder kijken naar de bedrijven die je nog verder tegenkomt.  Want die bonsaiboompjes waren echt leuk.
Dan kom je van leent bouw tegen. Een grote bus, beetje smerige bus, met op het dak steigerdelen en in de bus helemaal vol met dingen. Waar zijn die dan geweest en wat zullen ze maken vraag ik me af. Blijkt de website mooooie huizen te tonen. Daar wil ik ook wel in wonen.  Het is niet direct duidelijk, maar via het menu kun je een aantal van hun voorbeeldprojecten zien. Goed hé?
Even later schiet er een bestelauto voorlangs in de rij. Deze is van VCD security. Waar gaat die naar toe. Vast geen groot bedrijf als je naar de auto kijkt. Hij lijkt wel roestig...

Nee zeg, laat die site een middelgroot bedrijf zien. Met een profi nieuwsbrief. Wel gedateerd die nieuwsbrief. Staan nog wensen voor 2004 in. 

Toch leuk, onderweg zijn....

Geen reacties

Verslaafd

Zaterdag 01 Mei 2004 at 8:53 pm

Ik kijk niet veel meer. Dit komt omdat de uitzendschema's van de goede nogal eens veranderen. Dus ik ga zelf op zoek. Het is echt verbazingwekkend wat je in een nieuwsgroep aan kan vinden.
Zo heb ik nu ontdekt. Ik ben rustig begonnen met één aflevering. Maar dit grijpt zo aan dat je gelijk de rest wil zien. Gelukkig had ik die afleveringen ook. En zo heb ik vannacht 14 afleveringen gekeken. Nog 5 te gaan en ik ben bij met het uitzendschema.

Joan of Arcadia is een typisch familiedrama over de omstandigheden van een opgroeiende tiener. Met één wel heel apart gegeven. Ze praat met God. God geeft haar opdrachten. Ze probeert de opdrachten zo goed als mogelijk te vervullen en ondertussen een normaal tienerleven te leiden.
Wil je meer lezen over Joan kijk dan bij de makers, CBS en Sony.
Ik ben inmiddels verslaafd aan dit televisiedrama. Ik hoop dat het in Nederland ook wordt uitgezonden zodat er meer mensen van kunnen genieten. Dus omroepinkoper: Aankopen en uitzenden. Deze winter nog!

Vier reacties